Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، علی نصیریان در این مراسم که  در تالار ایوان شمس برگزار می‌شد گفت: هنوز رفتن عزت الله انتظامی  برای من  باور کردنی نیست، نمی‌توانم فراموش کنم، من از اوایل دهه ۳۰ با او آشنا شدم. خدا رحمتشان کند. آن شوخ طبعی را نمی‌توانم فراموش کنم. چه طور ممکن است آن استعداد خاموش شود؟ آن شیطنت و ظرافت چه طور می‌تواند خاموش شود؟ امروز  گرچه ما خیلی آماده جشن نیستیم، ولی زندگی جریان دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به تقدیر از داریوش مهرجویی گفت: اسم داریوش مهرجویی تمام معنویات اجتماعی، فرهنگی را با خود دارد و نیاز به تعریف من ندارد. ما به وسیله  مهرجویی با سینما آشنا شدیم که سینما چگونه است. او استاد اولیه ما در سینماست. ما از او سینمارا یادگرفتیم. مهرجویی از روح وجان خود در فیلم‌ها دمید و این موضوع در فیلم‌هایش مشخص است.
منوچهر شاهسواری مدیر عامل خانه سینما نیز گفت: یکی از سخت‌ترین لحظات همه ما دیدن تصاویری از گذشته سینمای ایران است زیرا یادآوری می‌کند هیچ فردی  در سینما پایدار نمی‌ماند مگر به عزم و توانایی خودش.

 وی ادامه داد: سینمای ایران سینمای یکپارچه‌ای است. سینمای ایران مانند فرش است که یکپارچگی دارد و هرکس در هرجایی که می‌خواهد این فرش را ببیند باید تلاش کند همه آن را ببیند.

                                 داریوش اسد زاده دائم کتاب می‌خواند

در ادامه مراسم با پخش  کلیپی و با حضورسیروس ابراهیم زاده، همایون ارشادی، علی دهکردی از داریوش اسد زاده به پاس زحمات او تقدیر شد.

سیروس ابراهیم زاده طی سخنانی گفت: این که بگوییم کسانی که  برای انها بزرگداشت  برگزار می‌شود برای گذشته است اشتباه است و این‌ها مربوط به زمان معاصر هستند. داریوش اسدزاده یکی از بازیگران حرفه‌ای ما است که فعالیت‌های گوناگونی در تئاتر و سینما داشتند. در عرض این چهل پنحاه سال کمتر دیدم که او کتاب در دست نداشته باشند و همیشه در حال مطالعه و تحقیق است و هیچ وقت این عادت را از دست نداده.

داریوش اسد زاده نیز  با تشکر از برگزار کنندگان گفت: همه کسانی که سینما را دنبال می‌کنم عاشق سینما هستند. من ۴ کتاب نوشتم و تمام کسانی که در کار هنرمند می‌آیند عاشق هستند و این فقط از عشق سرچشمه می‌گیرد. من بیستمین جشن خانه سینما را به بزرگان خانه سینما تبریک می گویم و امیدوارم هرسال این جشن را برگزار کنند.

                                     تهامی نژاد فاصله ادبیات و سینما را کم کرد

در ادامه مراسم با پخش  کلیپی از  فعالیت‌های ابوالحسن تهامی نژاد  و با حضور علی جلیلوند، ناصرممدوح، محمدتهامی و مرتضی رزاق کریمی از وی تقدیر شد :

مرتضی رزاق کریمی طی سخنانی گفت:  آقای تهامی نژاد در ادبیات و سینما حضور جدی دارند و فاصله این دو حوزه را کوتاه کردند و ادبیات شنیداری و دیداری را به خوبی به ما عرضه کردند.

ابوالحسن تهامی نژاد نیز گفت: در سده‌های گذشته درجهان ایران را با نگاره‌های کوچکش و با فرش‌ها می‌شناختند، در سده بیست و یکم جهان را با سینمای کمال یافته‌اش شناخته، سینمایی که بالیده و به صورت یک موزائیک رنگارنگ جلوه می‌کند. مفتخرم سنگ ریزه‌ای هستم در این موزاییک بزرگ...

                                         مهرجویی تفکر را وارد سینمای ایران کرد

در  قسمت سوم  مراسم با حضور رسول صدر عاملی، فریدون جیراین، همایون اسعدیان از داریوش مهرجویی تقدیر شد.

رسول صدرعاملی با اشاره به نقش داریوش مهر جویی در آغاز یک موج جدید در سینمای  ایران گفت: داریوش مهرجویی علاوه بر این که آغازگر سینمای ایران یود استمرار سینمای ایران مدیون اوست وی تلاش کرد ادبیات را به خوبی به ما آموزش دهد.

 وی ادامه داد: یکی از فیلمهای من  در مزان نمایش سنتوری اکران شد و بسیار شرمنده‌ام که فیلم من در زمان سنتوری اکران شد و سنتوری توقیف بود. شاید اگر توقیف نمی‌شد بازیگر دیگر ما هم بین ما بود.

فریدون جیرانی نیز گفت: با همه احترامی که برای اقای کیمیایی قایلم می‌گویم که تفکر را اقای مهرجویی وارد سینمای ما کرد و با فیلم گاو تفکر در میان مردم و سینما جا افتاد.

همایون اسعدیان نیز گفت : دفتر پرافتخار سینمای ایران قطعا جایگاه ویژه ای برای شما قائل است و ما به حضور شما افتخار می‌کنیم.

داریوش مهرجویی نیز با تشکر از  برگزار کنندگان مراسم گفت : سپاسگذارم که به احترام درگذشت عزت  الله انتظامی   این برنامه را یک هفته  به تاخیر انداختید زیرا انتظامی گوهر گرانبهایی بود و ما گوهر گرانبهایی را از دست دادیم.

               سید مهدی شجاعی جان خود  را برای سینمای ایران گذاشته است

 در بخش جایزه سیف الله داد با حضور مجید مجیدی، کمال تبریزی، علیرضا رضاداد و احمدمسجد جامعی جایزه سیف الله داد به پاس یک عمر خدمت به فرهنگ و هنر ایران به سید مهدی شجاعی اهدا شد

علیرضا رضاداد طی سخنانی با اشاره به دوستی ۴ ساله خود با سید مهدی شجاعی  گفت :  صحبت کردن درباره مهدی شجاعی  برای من که ۴۰سال است با او دوست هستم سخت است. او را می‌شود در دو کلام درد و دین خلاصه کرد

مجید مجیدی نیز گفت :مهم ترین ویژگی سیدمهدی شجاعی این است که مانند خورشید بر سر سینمای ما تابیده است .درایت سید مهدی شجاعی و توجهی که داشت باعث شد که فیلم یچه های آسمان ساخته شود،شاید اگر آن فیلم ساخته نمی‌شد مسیر من درسینما تغییر می‌کرد.

کمال تبریزی نیز طی سخنانی گفت :  سید مهدی شجاعی کسی است که جان خود  را برای سینمای ایران گذاشته است تا ایران را آباد و آزاد کند. آثار معروف او معرف شخصیت اوست.

این مراسم از ساعت ۲۰:۳۰ آغاز و تا ساعت ۲۳:۳۰ ادامه داشت و اجرای آن را کامران ملکی بر عهده داشت.

 

.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: داریوش مهرجویی سید مهدی شجاعی داریوش اسد زاده ابوالحسن تهامی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۹۵۱۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزیدگان دو دوره‌ المپیاد علمی دانشجویی تقدیر شدند

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، سالن همایش‌های دانشکده تربیت بدنی دانشگاه تهران عصر امروز (چهارشنبه) میزبان برترین دانشجویان مقطع کارشناسی بود که در دو دوره المپیاد علمی دانشجویی سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ برگزیده شده بودند و امروز در حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، مسئولان این وزارتخانه و اعضای خانواده خود تقدیر شدند و جوایزشان را دریافت کردند.

اسامی برگزیدگان

نرگس رضاتباکوئی، فاطمه رحیمی، مهدی احمدی پری، علی رضائی، فاطمه مرادزاده بند بیشه، علی تحقیقی در رشته الهیات و معارف اسلامی. محمد مهدی اصمع، محمد امین شداه وردی کندری، رکسانا درویشی، ارمان شیردل، محمدامین همایون فرد در رشته آمار، سید فاضل سیدی، عرفان ولی پور، سپیده شفیعی، حسین امینیان و محمد ازلگینی، محمد حسن اله دین، تینا دامن کشان، سجاد نصراله زاده سردرود در رشته حقوق. محمد اتش روز، سیمین عباس زاده، کوثر هدایتی نسب، سینا برزگر، مجتبی احمدیان، هدی سادات نیا، مطهره بازوبندی، بهار منصوری در رشته روانشناسی، فرهود رستم خانی، امیر عباس محمدی، علی میرزایی اناری و امیر عباس محمدی در رشته ریاضی تجلیل شدند.

برگزیدگان دو دوره المپیاد علمی دانشجویی تقدیر شدند

همچنین آریا طبیب زاده قمصری، هما مرادی نسب، حمیدرضا اسلامی، رضا جوان، امیر عباس پرتو، پردیس پاک دلان در رشته زبان و ادبیات فارسی، علیرضا حق گو، سجاد صفر زاده کرمانی در رشته زیست شناسی، سید امیر رضا موسوی مجد، پگاه سادات میر شفیعی خوزانی، کیارش صادقیان اصفهانی، محمد حسین شاه محمدی لوشانی، محمد عبودی، زهرا زرد چقایی، در رشته سلول‌های بنیادی و مهندسی بافت، محمدرضا کریمی، آرمین محمودی در رشته شیمی، احمد رضا جداری کوهی، سهیل جامی، امیرمحمد طاهری فرد، امیرپویا خدری زاده، مهدی
پوررکن الدینی، محمد امید بیگی، عماد الدین دلخوش در رشته طراحی صنعتی، سنا رشیدی، علیرضا علی آبادی، محمد ابراهیم واعظی، فاطمه صالحی و محمد ربانی در رشته علوم اقتصادی تقدیر شدند.

افزون بر این، ثمین سپهریان، مشکات نادری بنی، سیران معروفی، امیر حسین احمد شاهی، زینب صادق مقدم تقی پور، مهسا عزیزی، در رشته علوم تربیتی، فاطمه علینقی بیگی، رویا نیلچی، سارا فروغی، سید علی علوی در رشته علوم جغرافیا و فاطمه زارعی در رشته علوم زمین. سید حسین مهدئی، علی نعمتی در رشته فیزیک (در دو دوره بیست و هفتم و بیست و هشتم)، امیر حسین گل شیرازی (در دو دوره)، مصطفی ایزدی، محمدرضا مروج الاحکامی، مهران نجف زاده در رشته مهندسی برق. امیرحسین بداغی، دارا بهرامی، پوریا، محمد نژاد باغان، سید علی موسوی، سید آرش حسنی زاوه در رشته مهندسی شیمی، امیر حسین سروریان، سجاد عابد، مهدی مسجدی اصفهانی مهندسی صنایع، مهدی شفیعی دستگردی، مهدی سقائی، رضا علی تبار ملکشاه، امیر حسین قره داغی، مهدی چراغی، رضا صفری، حسین بردبار در رشته مهندسی عمران برگزیده شدند.

برگزیدگان دو دوره المپیاد علمی دانشجویی تقدیر شدند

همچنین سیده صبا هاشمی صفائی، سید محمد سید جوادی، پویا صادقی، محمد حیدری راد، امیر حسین مرادپور مهندسی کامپیوتر، مازیار جهانی، هانیه بیگدلی، زینب ترکی، محمد شایان زارع بنادکوکی، آرمیتا آرین منش در رشته مهندسی کشاورزی گرایش زراعت و اصلاح نباتات. عرفان بیات سرمدی، امیر مهدی جعفری، محمد مهدی رسولی ثانی آبادی، امیر حسین غفوریان حسن زاده، امیرحسین مهدی زاده، صادق مهدوی در رشته مهندسی مکانیک و محمد علی عمیدیان، محمدرضا صادقی نژاد پاریزی، پرهام تقی زادگان، کیارش بخارائی نیا، سپهر سپهری، علی ملکی، مرتضی عابدی در رشته مهندسی مواد و متالورژی برگزیده شناخته و تقدیر شدند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزیدگان دو دوره‌ المپیاد علمی دانشجویی تقدیر شدند
  • سهم انجمن سینمای جوانان ایران و سازمان سینمایی از نمایشگاه کتاب
  • رییس رسانه ملی با خانواده شهید داریوش رضایی نژاد دیدار کرد
  • ۴ رمان مریلین رابینسون، نویسنده محبوب داریوش مهرجویی در نمایشگاه کتاب
  • خزاعی: انصاف را در اظهار نظر رعایت کنیم
  • واکنش رئیس سازمان سینمایی به اظهارنظرها درباره بیکاری سینماگران و زیر سوال بردن فروش فیلم‌ها
  • بیکاری سینماگران ربطی به رونق اقتصاد و فروش فیلم‌ها ندارد
  • انصاف را در اظهار نظر رعایت کنیم/ رونق تولید و نمایش فیلم‌ها موجب کاهش بیکاری سینماگران شده است
  • «فیلمسازی واقعیت مجازی تعاملی» بررسی می‌شود
  • حضور مخرب هوش مصنوعی در سینما/ به جوانان اعتماد کنیم